OVER ONS

Meer over ons weten?

OVER ONS

OVER
ROUNDHILL

De naam Roundhill is gekozen als bedrijfsnaam omdat een van de ondernemers met veel plezier en passie twee jaar werkzaam is geweest bij een skischool met dezelfde naam in Lake Tekapo Nieuw Zeeland. De letterlijke vertaling van Roundhill is “ronde berg” waarbij onze associatie met een indoor skibaan (draaiende band) snel is gemaakt!

AANGESLOTEN BIJ DE NEDERLANDSE SKI VERENIGING

2 BANEN VAN 5M x 9M MET DE NIEUWSTE TECHNIEK

ONZE FACILITEITEN

Met 110m2 is onze gezellige zitruimte ruim opgezet. Hier heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie de  lessen van dichtbij te volgen. Daarnaast bieden wij kleedkamers met douches en hebben wij een kleine winkel in ons pand. Hier vind je de laatste materialen van Picture en Salomon.

De ondernemers achter Roundhill, Ruben en Rogier, hebben beiden jarenlange ervaring met het lesgeven op verschillende indoorbanen en in de sneeuw en brengen deze (indoor) ervaringen en passie in bij Roundhill. Luisteren naar de wensen van de klant, het benutten van de jarenlange ervaring en het gebruik van de methodiek die ondersteund wordt door de Nederlandse Skivereniging. Roundhill heeft ook aansluiting met verschillende wedstrijdteams en ambieert een verdere groei in de wintersportbeoefening in Dordrecht en wijde omgeving.

De gedeelde passie van de ondernemers van Roundhill is zowel het skiën en snowboarden, maar ook lesgeven en interactie met mensen en hen voorbereiden op de wintersport is erg belangrijk. Het team is samengesteld uit mensen die de passie voor de sneeuwsporten alsmede het lesgeven met hen delen. Roundhill werkt uitsluitend met personeel dat beschikt over de juiste papieren en een interne (aanvullende) training heeft gevolgd. Het behalen van tastbare leerresultaten staat bij Roundhill hoog in het vaandel. Maar uiteraard is plezier in het sporten het allerbelangrijkste. De moderne machines en het materiaal spelen hierbij ook een belangrijke ondersteunende rol.

Wij zorgen ervoor dat iedereen plezierige en leerzame uren bij ons doorbrengt en optimaal wordt voorbereid op de wintersport!

NIEUWS

Vacatures

Een carrière in de sneeuw!

Kom werken voor Roundhill, het leukste wintersportteam van Dordrecht! Momenteel hebben we de volgende vacatures open staan: Ski/Snowboard leraar  Bar Medewerker Mail voor meer informatie of stuur je sollicitaties naar [email protected] t.a.v. Mark-Jan Buijs. We hopen je snel te mogen begroeten!, Team Roundhill

Partners van Roundhill

Wij vinden samenwerken een versterking op meerdere vlakken. Het versterken van elkaars netwerk, het kunnen gebruiken van elkaars expertise of gewoon hulp kunnen vragen in deze tijden, maakt voor ons een samenwerking waardevol. Heb jij ideeën, dan kun jij ook partner worden. Laat het ons weten, samen staan we sterk!