SKI

LES BOEKEN

SKIËN

Terwijl de verwachtingen voor etappe 14 van de Tour de France groeien, kijken wielerfans reikhalzend uit naar een voorproefje van deze uitdagende etappe. Terwijl de Tour zich door schilderachtige landschappen en zware bergpassen slingert, bereiden toeschouwers zich voor op een adembenemend vertoon van atletisch vermogen en vastberadenheid. Te midden van het lawaai, in het hart van het besneeuwde Roundhill, genieten wintersporters van hun eigen versie van opwinding. Met ongerepte hellingen die het perfecte canvas vormen voor ski- en snowboardavonturen, wordt Roundhill omgetoverd tot een winterwonderland waar adrenalinejunkies door de poeder kunnen snijden en de sensatie van snelheid en vaardigheid kunnen ervaren. Terwijl wielerfans zich voorbereiden op de voorbeschouwing etappe 14 tour de france, omarmen sneeuwliefhebbers de frisse lucht en ongerepte sneeuw van Roundhill, elk genietend van hun eigen unieke vorm van buitenavontuur. Terwijl wielrenners de bochten van het parcours van de Tour de France afleggen, banen skiërs en snowboarders hun eigen weg over de hellingen en genieten ze van de vrijheid en het plezier van wintersport.

BOEK DIRECT
EEN LES

Kunt u nog niet skiën, bent u al ervaren maar kost het skiën u te veel kracht naar uw zin of blijft de angst voor een ijsplaat erin zitten? Probeer eens onze rolbaan! Wij kunnen u door middel van onze gecertificeerde instructeurs en persoonlijke aandacht alle lessen verzorgen op uw niveau!

ERVAREN LERAREN

LESSEN OP JOUW NIVEAU

MODERNE BAAN

MAX 6 PERS. PER LERAAR

Welkom bij RoundHill

Ga je binnenkort voor het eerst op wintersport maar kun je nog niet skiën? Ben je een gevorderde wintersporter en wil je jouw conditie en techniek verbeteren voordat je op vakantie gaat? Ben je skiën ontwend of heb je misschien wel angsten ontwikkeld en wil je weer graag onbezorgd naar de wintersport? Of wil je gewoon eens wat anders dan de sportschool om je conditie te verbeteren?

Kom dan trainen op onze oneindige piste. Wij bieden skilessen aan voor alle leeftijden en alle niveaus. De lessen worden begeleid door onze gediplomeerde instructeurs die naast directe feedback natuurlijk ook voorbeelden geven. Met de grote spiegel voor je kun jij jouw vorderingen direct terugzien!

KIES JOUW LES

LES BOEKEN

Introles skiën

INCLUSIEF MATERIAAL

GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS

KENNISMAKING

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

Tijdens deze les kunt u kennismaken met de rolband en laten wij u proeven aan de basis van het skiën. Na deze les krijgt u van ons een niveau mee om eventuele vervolglessen gericht en naar uw niveau in te plannen. Deze les is maar één keer p.p. te boeken.

LES BOEKEN

Losse les skiën

INCLUSIEF MATERIAAL

GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

GERICHT OP UW NIVEAU

Deze les is altijd te boeken na een introductieles. U heeft dan een niveau van ons meegekregen zodat wij u nu gerichter naar uw niveau kunnen inplannen. Doorgaans wordt deze les gekocht door mensen die na een introductieles nog een keer willen komen lessen.

ALLE AANDACHT VOOR JOU!

Privé les skiën

INCLUSIEF MATERIAAL

ERVAREN INSTRUCTEURS

LES VAN 30 MINUTEN

Een privéles wil zeggen, dat u bij ons alleen op de band staat, in uw deel van het uur. De andere beurt in het uur kan gevuld zijn met andere cursisten. U heeft alle ruimte en aandacht die u van een privéles mag verwachten.

HOU JE LEVEL HOOG!

Les kaarten skiën

INCLUSIEF MATERIAAL

GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS

5, 10 OF 25 LESSEN

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

De leskaarten worden het meest gekocht. Deze kunnen variëren in aantal lessen en prijs. Hoe meer lessen u in één keer koopt, hoe goedkoper deze lessen per stuk worden. De 10 lessenkaart heeft bij het merendeel van onze klanten de voorkeur.

HEEL HET SEIZOEN KNALLEN!

Seizoenkaart skiën

INCLUSIEF MATERIAAL

ERVAREN INSTRUCTEURS

40 KEER TRAINEN

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

De seizoenkaart is een persoonlijke kaart. Deze lessen zijn dan ook niet overdraagbaar. U heeft de keuze uit 25 of 40 lessen welke te plannen zijn tussen 1 september en 1 juni. Twee keer in de week lessen op 1 seizoen kaart is bij ons geen probleem.

PLEZIER VOOR VIER (OF MEER!)

Familiekaart skiën

INCLUSIEF MATERIAAL

ERVAREN INSTRUCTEURS

TOEGANG VOOR DE HELE FAMILIE

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

De familiekaart mag worden gesplitst naar eigen invulling onder de gezinsleden. Of je de kaart nu evenredig onder elkaar verdeelt of de één heeft nog een lesje extra nodig, alles mag.

Wat kan ik het beste aantrekken?

Bij ons in de locatie is het niet koud. Wij raden daarom aan makkelijk zittende kleding aan te trekken die niet al te warm is. Een lange broek wordt wel aangeraden. Een polo of een T-shirt met een trui eroverheen is ook aan te raden zodat je nog een laag kunt uitdoen.

Mag ik mijn eigen ski’s en schoenen meenemen?

Eigen schoenen mag zeker, sterker nog wij raden dit aan! Hierdoor wen je weer aan je eigen schoenen en zal de stap naar de echte sneeuw minder groot zijn.

Ski’s of snowboard mag u van ons gebruiken. Wij gebruiken speciale baan materialen die zorgen dat u optimaal kunt lessen.

Partners van Roundhill

Wij vinden samenwerken een versterking op meerdere vlakken. Het versterken van elkaars netwerk, het kunnen gebruiken van elkaars expertise of gewoon hulp kunnen vragen in deze tijden, maakt voor ons een samenwerking waardevol. Heb jij ideeën, dan kun jij ook partner worden. Laat het ons weten, samen staan we sterk!