SKITEAM

SKITEAM & KIDSCLUB

slalomskien

freeriden

buckel skiën

freestyle skiën

Skiteam/Kidsclub 

Voor seizoen 2017/2018 heeft Roundhill heeft de handen ineengeslagen met Skiteam Dordrecht.

Vanaf de start van Roundhill was daar de droom om een eigen Skiteam te vormen. Het skiteam RoundHill-Dordrecht, de Kidsclub, wil een skiclub zijn voor elk niveau met als doel het in groepsverband delen van de gezamenlijke passie voor het skien, met de mogelijkheid tot deelname aan wedstrijd skiën.

Voor wie?

Samen met Skiteam Dordrecht heeft Round Hill de ‘Kids Club’ Skiteam RoundHill – Dordrecht ontwikkeld. De Kids Club is een club voor elke jonge skiër van 6 tot 16 jaar die samen met leeftijdgenootjes zijn/haar ski-kwaliteiten wil verbeteren. Bij RoundHill zal worden getraind op alle technieken voor de verschillende wedstrijddisciplines, zoals:

  • slalomskien,
  • freeriden,
  • buckel skiën,
  • freestyle skiën.

Wanneer?

Elke dinsdag van 17.00 tot 18.00 en van 18.00 tot 19.00, training onder begeleiding van de trainers van Skiteam RoundHill – Dordrecht.
Bij voldoende animo voor de Kids Club, de mogelijkheid om ook op zaterdagochtend te trainen.

De trainingen worden gegeven in 4 periodes gedurende het skiseizoen, met een vast aantal trainingen per periode. Na de laatste periode zullen we een aantal inhaal trainingen organiseren voor diegene die er een heeft gemist (afmelding voor een training geschied uiterlijk 24 uur van te voren).

De trainings periodes voor seizoen 2017/2018 op een rij:

– periode 1: 22 augustus t/m 10 oktober.
– periode 2: 24 oktober t/m 19 december
– periode 3: 9 Januari t/m 20 februari
– periode 4:  6 maart t/m 24 april

Sneeuw!

Naast de trainingen op de baan van Round Hill zijn er mogelijkheden om in de sneeuw te trainen. Elke week is het mogelijk op Woensdag avond te trainen bij Snowworld in Zoetermeer. en Ook zullen zg. snowcamps worden georganiseerd. De snowcamps zullen plaats vinden tijdens de herfstvakantie op Pitztal Gletscher en tijdens de meivakantie in Val Thorens.

Materiaal

In het begin kun je op de baan gebruik maken van de ski’s van Round Hill.  In de sneeuwhallen zijn ski’s  te huur of kun je op je eigen ski’s trainen.  Het niveau, de technieken en eventueel de sneeuwtrainingen zullen na enige tijd specifieker materiaal vereisen. De trainers kunnen jou alles vertellen over het juiste materiaal. Ook bestaat de mogelijkheid deze aan te schaffen bij Round Hill.

Partners van Roundhill

Wij vinden samenwerken een versterking op meerdere vlakken. Het versterken van elkaars netwerk, het kunnen gebruiken van elkaars expertise of gewoon hulp kunnen vragen in deze tijden, maakt voor ons een samenwerking waardevol. Heb jij ideeën, dan kun jij ook partner worden. Laat het ons weten, samen staan we sterk!