SNOW

LES BOEKEN

SNOWBOARDEN

BOEK DIRECT
EEN LES

Bent u op zoek naar snowboardlessen op uw eigen niveau? Wilt u de basis onder de knie krijgen of bent u op zoek naar de bekende puntjes op de i? Bij ons is het mogelijk. Onze gediplomeerde instructeurs staan voor jullie klaar!

ERVAREN LERAREN

LESSEN OP JOUW NIVEAU

MODERNE BAAN

MAX 6 PERS. PER LERAAR

Welkom bij RoundHill

Ga je binnenkort voor het eerst op wintersport maar kun je nog niet snowboarden? Ben je een gevorderde wintersporter en wil je jouw conditie en techniek verbeteren voordat je op vakantie gaat? Ben je snowboarden ontwent of misschien wel angsten ontwikkeld en wil je weer graag onbezorgd naar de wintersport? Of wil je gewoon eens wat anders dan de sportschool om je conditie te verbeteren?

Kom dan trainen op onze oneindige piste. Wij bieden snowboard lessen aan voor alle leeftijden en alle niveaus. De lessen worden begeleid door onze gediplomeerde instructeurs die naast directe feedback natuurlijk ook voorbeelden geven. Met de grote spiegel voor je kun jij jouw vorderingen direct terugzien!

KIES JOUW LES

LES BOEKEN

Introles snowboarden

INCLUSIEF MATERIAAL

GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS

KENNISMAKING

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

Tijdens deze les kunt u kennismaken met de rolband en laten wij u proeven aan de basis van het snowboarden. Na deze les krijgt u van ons een niveau mee om eventuele vervolg lessen gericht en naar uw niveau in te plannen. Deze les is maar 1 keer pp te boeken.

LES BOEKEN

Losse les snowboarden

INCLUSIEF MATERIAAL

GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

GERICHT OP UW NIVEAU

Deze les is altijd te boeken na een introductie les. U heeft dan een niveau van ons meegekregen en kunnen u nu  gerichter naar uw niveau inplannen. Doorgaans wordt deze les gekocht door mensen die na een introducties les nog een keer willen komen lessen en geen tijd hebben meerdere lessen.

ALLE AANDACHT VOOR JOU!

Privé les snowboarden

INCLUSIEF MATERIAAL

ERVAREN INSTRUCTEURS

LES VAN 30 MINUTEN

Een privé les wil zeggen dat u bij ons alleen op de band staat, in uw deel van het uur. De andere beurt in het uur kan gevuld zijn met andere cursisten. U heeft alle ruimte en aandacht die u van een privéles mag verwachten.

HOU JE LEVEL HOOG

Les kaarten snowboarden

INCLUSIEF MATERIAAL

GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS

5, 10 OF 25 LESSEN

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

De leskaarten zijn ons meest gekochte producten. Deze kunnen variëren in aantal lessen en prijs. Hoe meer lessen u in een keer koopt, hoe goedkoper deze per stuk worden. De 10 lessenkaart heeft bij het merendeel van onze klanten de voorkeur.

HEEL HET SEIZOEN KNALLEN!

Seizoenkaart snowboarden

INCLUSIEF MATERIAAL

ERVAREN INSTRUCTEURS

40 KEER TRAINEN

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

De seizoen kaart is een persoonlijke kaart. Deze lessen zijn dan ook niet overdraagbaar. U heeft de keuze uit 25 of 40 lessen welke te plannen zijn tussen 1 september en 1 juni. Twee keer in de week lessen op 1 seizoen kaart is bij ons geen probleem.

PLEZIER VOOR VIER (OF MEER!)

Familiekaart snowboarden

INCLUSIEF MATERIAAL

ERVAREN INSTRUCTEURS

TOEGANG VOOR DE HELE FAMILIE

LES VAN 1 UUR

MAXIMAAL 3 PERS. PER BAAN

De familiekaart mag worden gesplitst naar eigen invulling onder de gezinsleden. Of je de kaart nu evenredig onder elkaar verdeeld of de een heeft nog een lesje extra nodig, alles mag.

Wat kan ik het beste aantrekken?

Bij ons in de locatie is het niet koud. Wij raden daarom aan makkelijk zittende kleding aan te trekken die niet al te warm is. Een lange broek wordt wel aangeraden. Een polo of een T-shirt met een trui eroverheen is ook aan te raden opdat je nog een laag kunt uitdoen.

Mag ik met mijn eigen schoenen en snowboard komen lessen?

Eigen schoenen mag zeker, sterker nog wij raden dit aan! Hiermee wen je weer aan je eigen schoenen en zal de stap naar de echte sneeuw minder groot zijn.

Ski’s of snowboard mag u van ons gebruiken. Wij gebruiken speciale baan materialen die zorgen dat u optimaal kunt lessen.

Partners van Roundhill

Wij vinden samenwerken een versterking op meerdere vlakken. Het versterken van elkaars netwerk, het kunnen gebruiken van elkaars expertise of gewoon hulp kunnen vragen in deze tijden, maakt voor ons een samenwerking waardevol. Heb jij ideeën, dan kun jij ook partner worden. Laat het ons weten, samen staan we sterk!