UPDATE

Roundhill en het corona virus.  UPDATE 15 DECEMBER 2020

Ook Roundhill heeft zijn deuren weer moeten sluiten naar aanleiding van de maatregelen verstrekt door het RIVM en de Rijksoverheid. Voor ons betekend dit dat onze locatie tot 19 januari gesloten zal zijn.

Wat betekend dit voor u?

  • De lessen die gepland waren tussen 15 December 2020 en 19 Januari 2021 zijn uit de planning gehaald. Deze lessen zijn terug geschreven op uw account. Deze lessen blijven geldig tot 1 Juni 2021.
  • De lessen die gepland waren na 19 januari staan voor ons nog steeds in de agenda en zullen daar ook blijven staan. Mocht dit voor u het geval zijn, dan verwachten wij u ook op die dag en tijd bij ons op de baan.
  • Mocht u lessen willen plannen na 19 januari? Dan vragen wij u vriendelijke uw voorkeuren te mailen naar [email protected]

Wij hopen u snel weer toe zien!

Team Roundhill

 

Partners van Roundhill

Wij vinden samenwerken een versterking op meerdere vlakken. Het versterken van elkaars netwerk, het kunnen gebruiken van elkaars expertise of gewoon hulp kunnen vragen in deze tijden, maakt voor ons een samenwerking waardevol. Heb jij ideeën, dan kun jij ook partner worden. Laat het ons weten, samen staan we sterk!