REIZEN

BRENG JOUW LEERDOELEN IN DE PRAKTIJK

LESSEN VOOR IEDER NIVEAU

ERVAREN LERAREN

OP REIS MET ROUNDHILL

Reizen naar de sneeuw is natuurlijk waar wij het allemaal voor doen. Of dat nu met klanten naar een Dutchweek in Val Thorens is. Of met een bedrijf een personeelsweekeind naar een andere bestemming.  Reizen met Roundhill heeft zo zijn voordelen. Kijk hieronder voor ons aanbod!

AANBOD

SLUIT HET SEIZOEN MET ONS AF!

DUTCHWEEK

De Dutch week in de meivakantie is inmiddels een vast punt geworden op onze kalender. Met klanten naar de sneeuw om daar de lessen te kunne verzorgen. De bij RoundHill opgedane kennis in de praktijk toepassen is toch waar wij het allemaal voor doen. Mocht je meer willen weten over deze familiereis, vraag gerust een van onze medewerkers om informatie!

OP AVONTUUR!

GROEPSREIZEN

De Dutchweek in de meivakantie is inmiddels een vast punt geworden op onze kalender. Met klanten naar de sneeuw om daar de lessen te kunnen verzorgen. De bij Roundhill opgedane kennis in de praktijk toepassen, is toch waar wij het allemaal voor doen. Mocht je meer willen weten over deze familiereis, vraag gerust één  van onze medewerkers om informatie!

VRaag 1

Antwoord 1

VRaag 2

Partners van Roundhill

Wij vinden samenwerken een versterking op meerdere vlakken. Het versterken van elkaars netwerk, het kunnen gebruiken van elkaars expertise of gewoon hulp kunnen vragen in deze tijden, maakt voor ons een samenwerking waardevol. Heb jij ideeën, dan kun jij ook partner worden. Laat het ons weten, samen staan we sterk!