GROEPEN

LESSEN IN

GROEPEN

Kinderfeestjes

Bedrijfsuitjes

Arrangemten

Locatie afhuren

GROEPEN

Vier je verjaardag bij ons

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn bij ons een groot feest. Tijdens het feestje kunnen de kinderen kennismaken met de sport waarbij plezier voorop staat! Niks moet alles mag! Ook is er de gelegenheid om bij ons na afloop te eten. Een patatje met een lekkere snack doet het na zoveel inspanning altijd goed!

van 10 tot 100 personen

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes kunnen door de bedrijven zelf worden ingevuld. Zoek je een locatie om te vergaderen met een ontspannende activiteit tussendoor? Of liever een borrel zonder skiën of snowboarden? Samen zoeken wij wat het beste bij uw bedrijf past.

Speciale wensen?

Arrangement op maat

Een ander arrangement, of liever de gehele accommodatie een bepaalde tijd afhuren? Alles kan. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Partners van Roundhill

Wij vinden samenwerken een versterking op meerdere vlakken. Het versterken van elkaars netwerk, het kunnen gebruiken van elkaars expertise of gewoon hulp kunnen vragen in deze tijden, maakt voor ons een samenwerking waardevol. Heb jij ideeën, dan kun jij ook partner worden. Laat het ons weten, samen staan we sterk!